CeskyFransDuitsItaliaansPortugeesTurkceSpaans

Wanneer is de beste zonnebaden
2016/09/20
Zoals behanglijm op behang
2016/09/20

De meest beroemde rots apen

marmosets

Apen zijn vertegenwoordigers van de suborde mensaap primaten genoemd.

Dieren van deze soort zijn voor de rest van de ontwikkeling van de hersenen die verantwoordelijk zijn voor het denkvermogen.

Een aantal gemeenschappelijke kenmerken

De meest favoriete habitat voor de meeste soortenApen worden beschouwd als warm-vochtige tropen en subtropen in de vlakte in de buurt van water. Maar sommige soorten zijn goed aangepast aan de beboste bergen, en sommige mensen gedijen, zelfs in gebieden met een relatief koel klimaat.
Absoluut alle soorten apen zijn perfect aangepastvoor het beklimmen van bomen. De structuur van de voorpoten (armen) zodanig is dat hen in staat stelt om vrij te draaien, en de duimen in tegenstelling tot anderen, dat wil zeggen, Alle grijpen ledematen.

marmosets

In de boomtoppen van het Amazone regenwoud,gedijen kleine bekende leden van het geslacht van apen die behoren tot de familie igrunkoobraznyh. Noem hen komt van het Griekse "Kallos", dat wil zeggen mooi. En ze volledig rechtvaardigen. rood, wit, bruin, rokerig, golden - hun vacht van zacht, lange vacht kan zeer gevarieerd kleuren zijn. Ondanks zijn kleine formaat (met een kleine rat), ze zijn voorzien van zeer sterke staart met die gemakkelijk vast aan de takken. Alle marmosets bomen gemakkelijk te klimmen, te helpen zich aan een ander en klauwen. Als persoon, marmosets hebben 32 tanden en 46 chromosomen. Hun kleine ogen verschillen ongewone aap in blauw.

gorilla

Een van de meest beroemde apengrote gorilla, kan de groei van die oplopen tot 2 m en een gewicht tot 250 kg. Ondanks hun woeste uiterlijk en nogal indrukwekkende grootte, gorilla's hebben een zeer vriendelijk karakter. Ze eten alleen plantaardig voedsel - hout, scheuten, bladeren en wortels van de bomen, en leven in de tropische wouden van Centraal-Afrika. Vanwege de enorme omvang gorilla kon niet in bomen klimmen en alleen verplaatsen op de grond.

makaak

In tropische bossen en bergachtig terreinZuidoost-Azië, Afghanistan en Japan wonen makaak - een middelgroot primaten met een mooie gespierde torso bedekt met een dikke bruin-grijze vacht. De snuit van sommige soorten zijn soms versierd met een soort baard. Meestal makaken worden gehouden in groepen, het aantal vrouwen in 4-5 keer het aantal mannen. Makaken zijn heel gezellig met elkaar en uiten hun emoties met luide kreten en geschreeuw en krassen en verzorging collega.

kapucijn

Deze groep woont in de Amerikaanse bossencontinent. Dit is een zeer voorzichtige aap is actief dagelijkse levensstijl. De mode van de dag is het tijd voor de verplichte rust, en 's nachts in haar belangrijkste droom die kapucijn besteedt hoekjes tussen de bomen. Neizbalovannogo voedsel kapucijnen eet bijna alles - fruit, noten, zaden en allerlei soorten insecten, kleine gewervelde dieren, weekdieren, vogeleieren.
En zijn naam kreeg capuchins vanwege de kleur,die doet denken aan de kleur van de kleding van de monniken van de kapucijner Orde. Hun tweede naam "monkey orgel-slijpmachines" komt van het feit dat ze vaak gepaard met optredens van draaiorgel-slijpmachines en zwervende entertainers. populairste Kapucijnapen Today's te fokken voor de inhoud in de woning.

Reacties zijn gesloten.