Hjem / videnskab / naturvidenskab / Den mest berømte rock-aber

Den mest berømte rock-aber

/
107 visninger

silkeaber</a>

Aber kaldes repræsentanter for underordnen menneskelignende primater.

Dyr af denne art er foran resten af ​​udviklingen af ​​hjernen er ansvarlig for evnen til at tænke.

Nogle fælles træk

Den foretrukne levested for de fleste arterAber betragtes varme-fugtigt troperne og subtroperne på fladt terræn i nærheden af ​​vand. Men nogle arter er godt tilpasset til de skovklædte bjerge, og nogle individer trives selv på steder med relativt køligt klima.
Absolut alle slags aber er perfekt tilpassetat klatre i træer. Strukturen af ​​forlemmerne (arme) er sådan, der tillader dem at dreje frit, og tommelfingeren forhold til andre, dvs. alle prehensile lemmer.

silkeaber

I trætoppene i Amazonas regnskov,trives berømte miniature af slægten af ​​aber, der tilhører familien igrunkoobraznyh. Navngiv dem ligesom det græske "kallos", dvs. smuk. Og de fuldt ud berettiger det. Deres pels af blødt, lange pels kan være meget varieret farve - rød, hvid, brun, røget, gyldne. På trods af sin lille størrelse (med en lille rotte), er de forsynet med en ganske stærk hale, som let klamrer sig til grenene. Alle tamariner kan nemt klatre i træer, hjælpe sig selv til en anden og kløer. Som person, silkeaber har 32 tænder og 46 kromosomer. Deres små øjne adskiller usædvanlig abe i blåt.

gorilla

En af de mest kendte aber erenorme gorillaer, kan væksten af ​​hvilke være op til 2 m, med en vægt på 250 kg. På trods af hans glødende udseende og temmelig imponerende størrelse, gorillaer har en meget venlig karakter. De spiser kun vegetabilske fødevarer - træ, skud, blade og rødder af træer, og bor i de tropiske skove i Centralafrika. På grund af sin enorme størrelse gorilla kan ikke klatre i træer og flytte kun på jorden.

makak

I tropiske skove og bjergrige terrænSydøstasien, Afghanistan og Japan lever makak - en mellemstor primater med en temmelig muskuløs overkrop dækket med en tyk brun-grå pels. Næseparti af nogle arter er undertiden dekoreret med en slags skæg. Normalt makakaber holdes i flok, at antallet af kvinder i de 4-5 gange mere antallet af hanner. Makakker er ganske omgængelig med hinanden og udtrykke deres følelser med høje råb og skrig og skrabe og grooming fyr.

Capuchin

Denne gruppe bor i de amerikanske skovekontinent. Dette er meget forsigtig abe er aktiv daglige livsstil. Dens tilstand af dagen er det tid til obligatorisk hvile, og om natten i hendes vigtigste drøm, capuchin tilbringer kroge blandt træerne. Neizbalovannyh spise capuchins spiser næsten alt - frugt, nødder, frø og alle former for insekter, små hvirveldyr, bløddyr, fugleæg.
Og dens navn fik capuchins på grund af farven,ligner farven på tøj af munkene i Capuchin Order. Deres anden navn "abe orgel-kværne" stammer fra det faktum, at de ofte er ledsaget af opførelser af gade orgel-kværne og troubadourer. I dag Capuchin aber mest populære race for indholdet i hjemmet.

Den mest berømte rock-aber Det var sidst ændret: 23 maj 2017 af qeajaasn
Det er vigtigste indre beholder sidefodstekst